Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är kärlek att stanna eller gå?

Det gör ont
när jag andas in
Tomrummet
ekar av rädsla
Jag som hade lovat
mig själv
att aldrig utsätta mig
för detta
Aldrig mer
Han befinner sig
i en annan värld
där röster och syner
lever sitt eget liv
Tolkningar av världen
ingen annan ser
Detaljer
utan sammanhang
Lösa ord
fylls med meningsavslut
som han ej själv tänkt ut
Men som bekräftar
det han befarar
Det blir nog lugnare
i morgon
Men repet kring hjärtat
lämnar ärrbildningar




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-11 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt!!!
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP