Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




slagsida

 

Slagsida i hela lägenheten
som i en stor
skuta
jag kan inte gå upprätt
famlar mot väggar
finner stöd
ramlar i säng
du har visat ditt
rätta jag
alla varingsklockor ringer

 

det var igår
idag har jag funnit
andra vägar
stormen bedarrat
och jag
vilar i annan hamn




Fri vers av Andasin
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-12-16 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin