Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en av de saknade


Blues för Peter

Jag skulle vilja spela
en blues för Peter
En blues, med toner
blå och svidande
som stack hål på
rädslan och ångesten

Jag skulle vilja spela
en blues för Peter
En blues, med toner
röda och glödande
som lockade fram
glädjen, drömmarna och skrattet

Jag skulle vilja spela
en blues som fick hans skäggiga ansikte
att spricka upp
i ett leende
och höra honom säga:
Yeah - that´s it, man

Jag skulle vilja spela en blues




Fri vers av Bo Scharping
Läst 261 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-13 08:15



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vilken fin text..vemod
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping