Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger upp

Nu sätter jag mig ner för att vänta på min drömprins. Jag tror att han kommer snart, för jag kan höra hur hans mantel flyger i vinden och hur hästhovar slår mot marken. När han är här kommer vi vara lyckliga för all framtid. Det viktigaste och finaste är det vi delar och värdesätter mest av allt; LYCKA!

Fast vänta, jag glömde en viktig detalj. Fenomenet lycka finns bara i sagor.




Prosa av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-13 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse