Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlighet

Medvetenheten får mig att förstöra allt jag har.
Många gånger om. Många gånger än en gång.
Jag vill inte läsa det jag skriver. Vill inte höra det jag spelar.
Vill inte se den jag är.
Jag vill inte finnas till som jag är idag.
Förändra, förbättra, modifiera.
Jag klarar inte av det här livet längre.
Jag vill bara ha dig vid min sida inatt.




Prosa av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse