Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas klaustrofobi

Jag känner mig tom inifrån, men ändå så instängd.
Instängd i mig själv.
Mina tankar har klaustrofobi och kan inte ta sig ut.
De är fastfrusna, stela av skräck.
De vill inte vara fast men vågar inte heller röra sig.
Jag vill bara vara lycklig, men jag lyckas inte.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-13 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse