Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning

Bortom verkligheten lurar faran.
Det du tror dig veta är inte sant.
Det du vet är bara vad du tror.
Det finns ingenting du kan vara säker på, allt är osäkert.
Det finns bara en sanning för mig, men jag vet att den är falsk.
Precis som allt annat.
Däremot vill jag tro på den och därför kallar jag den sanning.




Prosa av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse