Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåtkullerbyttor

Det känns inte som vi gör några framsteg,
Snarare går vi i trippelbaktakt i 3D.
Vi väntar på en enda stor salut,
Men jag blir mer och mer säker på att den inte kommer.
För varje minut jag har väntat, ja varje sekund
Ser jag dig gå. Gå långt bort.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-13 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse