Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Jag gillar inte den där blicken som spegeln ger mig.
Jag ser skönheten i bilden, men förstår inte blicken.
Den ser glad ut, men jag vet att den är sorgsen.
Jag söker efter tårarna som borde finnas där.

Spegeln är skicklig på att bygga höga murar.
Murar som håller inne alla tårar i världen.
Men inga murar kan förinta tårarna.
Varje gång jag kommer hem rasar muren.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 00:57



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint beskrivet. Vi bär alla på masker och deltar i maskeraden. // AA
2011-03-19

    AA VIP
Bra skaldat. // AA
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse