Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur?

Jag kom,
du såg,
dom segrade.

Jag försvann,
du stod kvar,
dom log.

Jag saknar,
du undrar,
dom minns inte.




Fri vers av Nytid
Läst 173 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-14 11:18



Bookmark and Share


  M_Franke
En underbar och berörande liten text, tycker mkt om
2011-03-15

    Mejja
Bra skrivet!
Väcker vidare tankar.
2011-03-14

  filosofian
Så bra!
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid