Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Vacker är du

vacker är du
gnistrande och underbar
vacker är du
ljuvlig och solklar

jag fyller dig av ljus
en andning lätt
förbi allt brus
berusande avklätt

morgonen ruvar dagen
blir till ett nytt äventyr
där rubbas naturlagen
medan världen överstyr

vacker är du
fulländad i sin linda
vacker är du
med ömhet den trinda

det fylls mig inom liv
korsar obefintliga stigar
likt ett kraftfullt driv
när hjärtat krigar

färger lyser upp grått
hämtat från vårt nu
när hjärtat utbrister blott
att vacker är du




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 381 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-03-14 11:27



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
och detta är vackert
2011-03-19

  Emme VIP
Vacker är du! En text som
säger så mycket...
2011-03-15

    ej medlem längre
Fint.
Lyfte måndagen :-)
2011-03-14

  F.
Så snyggt. Gillade den här jättemycket.
2011-03-14

  filosofian
Ja den här är så himla fin och berör men jag blir nästan arg när jag läser den här, för jag vill så gärna kunna skriva och säga det här till en person men vågar inte.

Bra skrivet! :D
2011-03-14

  lisa"puzzle"svensson
vackert och ömsint.
2011-03-14

  Blåbäret
skönhet som lägger sig över alla plan och berör hela ens väsen
fint, så fint...
2011-03-14

  Nina Nightwish
Och vackert uttrycker du genom orden..
2011-03-14

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker poesi. =)
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé