Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassel av tankar

Hur jag än vänder och vrider på det får jag ingen rätsida.
Jag tittar under, jag tittar över.
Jag vill förstå. Jag vill se sammanhang.

Det går inte.
Jag försöker igen, försöker verkligen förstå.
Att kunna räkna ut hur det fungerar är det enda jag vill.
Då slår det mig, en boll har inga hörn.




Fri vers av Vem jag är har ingen betydelse
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-14 16:58



Bookmark and Share


  Amina
tänker efter, ler, applåderar
2011-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Vem jag är har ingen betydelse