Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni känt?



Det finns en aning i naturen
det känns att något är på gång.
Vintern har krupit ut ur buren
och vi får hoppas på vår i stora fång.

Snart kommer tussilagon den första
en känsla så obeskrivligt skön.
Den glädjen är nog vårens största
efter lång väntan får vi vår lön

När den första väl kommit i slänten
så följer det många därpå
Det ger glädje, ni har nog alla känt den
när ni plockat de gula små.

Våren bubblar i våra blodomlopp
man vill skratta och sjunga och stoja
Håll med om att humöret blir på topp
när vi kan krypa ut från vinterns koja

Av med ylletröjan den tjocka
fram med en tunnare sort
snart kan vi alla blommorna plocka
för när det börjat går det så fort.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-15 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig text!
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP