Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var min domedag


Du var det jag hade
dag in och dag ut var du på min näthinna
Mina läppar talade ditt namn
mitt hjärta är brännmärkt av din hand

Jag kan fortfarande se dina fingeravtryck på min rygg
blonda slingor i mitt hår där dina tankar varit
Mina tankars skepp förlorat i ett blått hav
med en besättning som aldrig mer får se land

Du tog allt som en gång var mitt




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-12-17 17:59



Bookmark and Share


  EssexGreen
Oj. Jag älskar den här. Den smärtar men är ändå helt underbar.
2005-12-28

    BrokenHearted
gör så jävla ont att läsa detta....det känns verkligen, vilket tyder på att du e duktig;-)
2005-12-19

    Oprofessionell
väldigt vackert vännen, men en liten yttepytte liten grejj jag tänkte på då jag läste denna är att den sista raden ''Du tog min själ, mitt hjärta.. mitt liv '' kanske är lite onödig, eller vad vet jag iaf den känslan jag fick. Men som sagt det är jätte vackert gumman :)
2005-12-19

  Oskar...
Och betyget ja...
2005-12-17

  Oskar...
Starkt, som vanligt ;)
Hur förmedlar du alla känslor så snyggt i så korta texter?
Skitbra om uttrycket ursäktas här... :P
2005-12-17

  Propella
"Jag kan fortfarande se dina fingeravtryck på min rygg
blonda slingor i mitt hår där dina tankar varit"

Den här texten är så vacker att jag glömde bort att andas när jag läste den.
2005-12-17

    Johanna <3
Ta tillbaka den!

"Jag kan fortfarande se dina fingeravtryck på min rygg"

Underbart :D
2005-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP