Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista snöfall

kristaller mjuka

det är snö igen

diamanter i skyn än en gång

 

kristaller små

älven forsar snart

diamanter i skyn en sista gång

 

snökristaller dalar

öppna munnen

känn dem falla på din tunga

en sista gång

 




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-15 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg