Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet att det är meningslöst

Hennes armar är plöjd åker
med fingertopparna sår jag frön
rad efter rad
av död vävnad väcker jag till liv
tolkar om varenda liten punkt
som hon präntat i blekvit hy
plockar hål efter nålar
efter jag tömt dom på gift
men efter dagen jag fångat
kommer aldrig någon ny







Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-16 01:22



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
men din text är full av mening, bär på budskap - gillar, tack för läsningen!
2011-03-16
  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost