Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

funnit i tystheten

För att kärleken inte kan beskrivas

för att känslan som sprider sig i kroppen

inte längre fräter.

Jag är kär

ville jag skrika,

men jag insåg snabbt

att de orden inte räckte.

Nu sitter jag här tyst

och tack vare min tysthet,

kom jag fram till orden som skulle få duga nu.

Dom ska jag skrika,

även fast dom redan är

sagda

viskade

framgråtna

stönade.

Jag älskar dig.






Fri vers av ÄlvanUtanVingar
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-16 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ÄlvanUtanVingar
ÄlvanUtanVingar