Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM IGEN



Från botten
jag kom igen
fötterna fick jag ur
kvicksandsgropen

Först den ena
sen den andra
sist så kravlade
jag upp där ur

I känslornas och tankens
tyranni, det blev så
ljust här runt i kring

En portmonnä full med
pengar jag fick i handen
och glader min

Jag fick kramar och glädje-
skratten när jag blev fri,
jag fri från natten

Kom igen, ja det gjorde
jag det, med nytt hem
och kärleksvän.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-18 10:46



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Livsglädje i detta ... gillar alltid den som säger "kom igen" och lyckas göra det, för där har jag då en själsfrände . Att ha sett botten och kravlat sig upp är en verklig upplevelse av livet. Och dess föränderlighet och förunderlighet.
2011-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar