Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fortsättning

Vem är jag
När man helt plötsligt
Efter bara någon minut
Får hela självbilden utraderad
Och sin papperslapp
Med vem man är
Ihopknycklad
Och bortkastad
Hur fortsätter man då




Fri vers av M_Franke
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 18:48



Bookmark and Share


  volaille
Så såå bra ! applåder
2011-03-19
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke