Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem hör...?

Ser inte fram...Så mörkt...
Ljuset flyr från min blick.
Värmen vill inte känna mina lemmar...
Jag skriker.
Våldsamt. Hårt.
Vem hör?
Ingen hör...
Men musiken börjar...
Jag rör mig...Känner...
Tar kraft.
Skriker. Jag skriker. Jag dansar.
Vem hör?
Ingen hör...Ingen ser...
Luften från vindarna smeker min nacke.
Jag springer. Fort. Länge.
Träden ropar mitt namn.
Jag känner deras ord. Deras kraft.
Jag skriker. Jag skriker.
Vem hör?
De hör...Ja de hör....




Fri vers (Fri form) av Elfa
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-18 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa