Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra sidan.

Likt slöjor av tvivel.
Likt dimmor av sorg.
Jag vandrar och ser.

Jag virvlar i dimmor.
Runt runt och runt igen.
Känner dagg på mina fötter.

De smyger närmre.
De känner och rör.
De studerar och lär.

Genom världar och dimmor.
Genom tankar och sånger.
Genom luft och hav.

Jag vill in.
Jag vill få se.
Jag vill vara med.

Där kan jag se ljuset.
Där kan jag finna lyckan.
Där kan jag äntligen få frid.




Fri vers av Elfa
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-26 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa