Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnatt

Hjärtslag i tidens väv
Starka
Vilda
Ängens dimma runt mina fötter
Mörkret faller
Långsamt
Stilla
En rågets skall bryter tystnaden
Älvornas dans stannar en sekund
De drar
De lockar
Jag faller
Mina nakna fötter i daggvått gräs
Virvlar runt
Dansar till månens sken
Vilt
Fritt
Älvorna ler i sin dans
De skrattar tyst
Deras sång förvillar
Berusar
Jag faller
Berusad av väven faller jag
Lycklig
Ack så lycklig
Jag lever




Fri vers av Elfa
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 23:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här tycker jag så mycket om. Som en saga, en bild. "Nakna fötter i daggvått gräs"...så sinnlig. Jag tycker om hur du upprepar "jag faller". För att "att falla" är i min värld att överlämna sig, att släppa kontrollen, till det som är större än en själv. Till livet. Vägen till lyckan. Jättefint formulerat, vännen!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa