Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även den minste kan ge styrka nog...

Dagen gryr till en ny chans.
Jag vill inte gå upp.
Så trött av allt som är.
Vem ser den som ingen ser?

Så mycket jag ger.
Var finns värmen?
Jag vandrar genom elden.
Vem vandrar med mig?

Elden smeker mina lemmar.
Fyller min själ.
Jag blir ett med elden.
Vem vågar röra vid den?

Jag vandrar genom vatten och ånga.
De sköljer mitt sinnes bitterhet.
Ger mig en doft av livet.
Vem vill dränkas av ocenaer?

I en skogsdunge står jag.
Jag njuter av regnets renande kraft.
På en kvist finns en som inte räds.
En liten som vågar och vill.

En liten som ser och som kan vandra med mig.
En liten...
Jag ler.
Styrkt igen.




Fri vers av Elfa
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-13 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mm, så fin. ja, det finns små vänner överallt. och i naturen finns de som kan konsten att "bara vara". och det smittar av sig. jättefin!
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa