Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till slut...

Svindlande känslor i ett stormigt hav
Genom droppar av känslor
Jag vandrar på okänd mark
Söker inga äror
Söker efter livets sav

Du väcker vad trodde var dött
Inget jag tidigare sett
Allt virvlar i ett våldsamt brus
Utan varken sans eller vett
Något oanat har blivit fött

I dina ögon ser jag livet
Inget jag tidigare fått
Du ger mig det jag saknat
I mig du något har sått
Men vi tar inget för givet

Detta har jag inte upplevt förut
Du på något annorlunda vis mig ser
Jag känner värmen i min kropp
Jag bara ler och ler
Jag tror jag funnit lyckan till slut






Fri vers av Elfa
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-27 23:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbart!
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa