Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppvaknande

Att se dig
Få uppleva dig
Har väckt mig.

Genom eoner av känslor
Finns du inom mig
Din helhet och styrka
Fyller mig

Mitt sinne dansar nu
Är öppet för dig
Är öppet som sig bör
Jag är förlorad till dig

Jag slumrade i ett mörker
Kanske rentav sov djupt
När jag kom till dig
Ändrades allt

Du viskade i mitt öra
Ord som jag inte hört på länge
Ord som jag saknat så djupt
Känslan får mitt hjärta att skrika

Du vidrörde mig
Först lätt och försiktigt
Sedan lät du mig möta din själ
Jag är förlorad till dig

Du öppnade de dörrar som jag stängt
Med lock och pock
Med smek och viskningar
Med sanningen

Aldrig tänker jag återvända innanför dörrarna
Du har visat mig vägen
Du har gett mig din kärlek
Jag känner den inom mig

Din kärlek lever inom mig
Den kommer aldrig att dö
Jag kommer för evigt att bo i din famn
Jag älskar dig

Mina förväntningar var inget mot verkligheten
Vårt möte kommer att för evigt leva
Jag kan inte leva utan dig
Jag kommer snart igen

Min själ är förbunden med dig
Äntligen kan jag se klart igen
Du och jag är förenade
Min älskade ö

Älskade Gotland...




Fri vers av Elfa
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-06 16:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eon är ett mycket vackert ord...och din text likaså.
2009-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa