Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livssjäl

En känsla i mina fingertoppar
Vibrerande och hettande
Ser sådant ögat inte ser
En känsla av värme

En bris lyfter mitt hår
Smeker min nacke
Virvlar runt mig
Viskar ord av visdom

Trädens lövverk dansar för vindens vals
De ser och förstår
Talar känslans språk
Njuter av min smekning

Se dig om
Orden smeker mitt sinne
De leder mina steg
Som sammet lindar de

Släpp rädslans bojor
Mitt sinne öppnar sig
Jag lever i deras sång
De är min själ

Låt mig se
Låt mig känna
Låt mig uppleva
Låt mig...
Leva...




Fri vers av Elfa
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-06 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa