Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung yttrandefrihetens sång

I Sweden blåser motstånd
tyck inte som du vill!
för säger du nått obekvämt
då säger "makten" till!

Friheten ska tas ifrån
den lilla som vi har!
fortsätter det som det gör
så har vi ingen kvar!

Våga visa ännu mer
rör om så det stör!
sjung yttrandefrihetens sång
gärna högt så alla hör!!




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-05-09 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes!
2014-05-09

  Bibbi VIP
Applåd!
2014-05-09

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet, ja !
2014-05-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP