Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I\'m trying to write poetry in the dark!


Sorgens & Lyckans Blomma


ibland samlas tårar från en dyster plats
vid en människas tankfyllda bo
för att läcka ut i en flodvåg mot känslornas palats
så att där sedan en vacker blomma kan gro






du är min blomma som är så otroligt fin
du & endast du, min kära jacqueline




Fri vers av edey
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-12-18 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

edey
edey