" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Cantillon

mitt källvatten av sanning
bärnstensbrun och klar.
som svalkar lätt mitt sinne
med smak så underbar.

ur kopparkittelns gränder
skapas styrka blott som få.
droppar ner i glaset
till timmar som förgå.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-20 00:42



Bookmark and Share


  Emme VIP
Fin, jättefin!
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric