Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vila

 

 

jag tar min hoppfullhet och håller den i handen

jag tar min tro och vaggar den intill, jag tar mitt liv, min tillit, mina löften och alla veners svarta sorg

sen stänger jag dörren viskar till stenen håller handen mot berget och andas åt lövet som ligger på golvet intill,

 

se

 

det dagas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 766 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2011-03-20 21:05



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
så vacker text!!!!!!
2011-07-24

  Mizza
texten är helt otrolig. Hänförande vacker.
2011-03-29

  Nitram P
Vackert handlag med orden !
2011-03-24

    ej medlem längre
Otroligt fint författad, gripande.
2011-03-23

  Aftonvännen
hoppfullheten, aldrig lik den nästas
2011-03-22

  Linda CH VIP
Otroligt poetiskt och vackert!
2011-03-22

  Minkki VIP
vilken hand - med ord, livet! Härlig läsning, tack! Bokmärker...
2011-03-22

  mishu
"...viskar till stenen håller handen mot berget" -

När inte hela världen kan höra, börja med en person. Det här är vackert, du. Mycket vackert.
2011-03-21

  Carola Zettergren
Så otroligt känsligt och så vackert...
2011-03-21

  Lena Själsöga Keijser
du vackra livskriverska

målar så stor skönhet

tack
djupt innerligt tack
2011-03-20

    ej medlem längre
åh
tack
en tår på min kind
2011-03-20

  walborg
Sanslöst vackert och tillitsfullt. VArmt tack!
2011-03-20

  Maiah VIP
Underbart diktat
2011-03-20

    ej medlem längre
ja. stenen, berget, lövet äger vilan i. så sanslöst vackert beskrivet.
2011-03-20
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött