Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen Gråter Din Saknad

Som en himmel i brand.

Ett moln av en grå nyans.

Som en viskande tyst vind.

Gråtande ögon, plågade drömmar

i ensamma stormens natt.

                         * * *

Som en ängels hjärta utan hem,

en vilsen blommas själ.

Som en värld utan sol,

ett liv av stjärnor i askans ruin.

Som en sångs låga utan ord,

en regnfågel utan vingar som bär. 




Fri vers av Mona Drugge
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-21 08:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör
2011-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge