Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att höra samman som ett ett


Smärtans stunder









allra största som finns är längtan

efter att bli älskad för det man är

och få älska någon älskad för det

den är och få älska varann till ett

ett och aldrig nånsin behöva vara

ensam i en livets smärtans stund


















Fri vers av Ari Viklund
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-21 22:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den längtan upplever nog de flesta.
2011-09-25

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. =)
2011-03-22

    AA VIP
Fin text. // AA
2011-03-21

  Ninananonia VIP
Ja, för om man delar på smärtan, med den man älskar, så blir den hälften så stor och därmed lättare att bära :)
2011-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund