Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett problem.

Är jag bara ännu ett problem, så låt mig då gå.
Låt mig få leva det liv jag förtjänar, om du inte kan se.
Jag behöver så mycket mer, som du inte verkar vilja ge.
För jag vill inte vara någons problem.




Fri vers av desideratum
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-22 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum