Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi suktade efter varandra

Jag minns de fjäderlätta kyssarna

jag minns hur våra andetag blev tyngre och tyngre

Hur allt blev intensivare

och mycket mer levande

Jag minns hur du tog kontrollen

jag kan fortfarande känna dina läppar mot min hals

Vi suktade efter varandra

ville du utforska mig så som jag ville utforska dig?

Jag minns din blick

jag minns hur säker du var på det du gjorde

Hur mycket jag än försökte förneka det

så skrek min kropp ut det jag ville dölja

Jag minns dina händer på min kropp

jag minns ditt lilla leende när du såg mig njuta

Det känns som ett avlägset minne

en händelse jag gärna upplever igen

Men nu är du inte här

så jag måste fråga dig en sak

Tycker du det är konstigt att jag tänker på din kropp

när jag ska ta på min egen?




Fri vers av desideratum
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-25 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum