Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag föll inatt

idag när jag satt och skrev
så råkade jag dra pennan över min handled
när jag skulle tvätta bort linjen
så insåg jag att den träffade ett ärr
så jag drog ett sträck över varje synligt ärr jag hittade

natten kom likaså gjorde ångesten
och det skär i mitt bröst
när jag inser att jag nu har fler sträck att måla
förlåt för min svaghet men
jag föll inatt




Fri vers (Fri form) av desideratum
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-11 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum