Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla dig mitt hjärta

Stilla dig mitt hjärta

jag vet att du saknar honom

Men du måste förstå

han kan inte vara här med oss nu


Mina murar raserade

i takt med att längtan ökade

I dina ögon såg jag ljuset

det jag suktat efter så länge


Jag vet inte hur du lyckades

men i mina tankar finns du kvar

Även fast jag försöker kämpa emot

är det dig jag ser när jag stänger ögonen


Stilla dig mitt hjärta

jag vet att du saknar honom

Men du måste förstå

han kan inte vara här med oss nu


Vi får inte känna hans närhet

inte heller höra hans andetag

Hans hand mot min kind

min hand i hans


Människor säger att avstånd bara är en siffra

men vad hjälper det?

50 mil är fortfarande 50 mil

50 mil för långt bort


Stilla dig mitt hjärta

jag vet att du saknar honom

Men du måste förstå

han kan inte vara här med oss nu




Fri vers av desideratum
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-24 08:57



Bookmark and Share


  Gerda Johansson
(jag menade att skriva själen, men hjärtat funkar också)
2013-09-06

  Gerda Johansson
den gör sådär skönt ont i hjärtat, denna texten
2013-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Lätt att känna igen sig i denna. På den platsen har man varit. Dit har ens själ och hjärta kommit, och farit.
2013-03-24
  > Nästa text
< Föregående

desideratum