Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

godnatt

du säger att du gillar mig
jag undrar hur många tjejer som faller för dina ord som du har på copy-paste

du säger godnatt
jag säger godnatt
och vad händer sen?

gamla låtar spelar
väcker mina minnen och sprider nostalgi

en tid innan dig
har det ens existerat?
hur levde jag då?

du gör mig galen
med dina fina förvirrande ord

hur vet jag att du menar allvar
att jag är speciell
att jag är den enda?

låt på låt spelas
jag inser att jag levde ett liv innan dig

men hur skulle det gå om jag gick
hur skulle mitt liv se ut
om jag lämnade dig?

troligen skulle kaoset bestå
men istället skulle jag fyllas av en saknad

för i denna natt har jag insett en sak
jag är förtvivlad förälskad i dig
godnatt




Fri vers av desideratum
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-10 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum