Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardröm.

Tassar lätt på tå
jag försöker att inte vara till besvär

jag har glömt hur man gör
hur man samarbetar med verkligheten

jag smyger för att inte störa
för att inte göra mig hörd

speciellt i din närhet
då förminskar jag mig själv

jag saknar inte den jag var
men jag saknar delar

att dansa fram längs tomma gator
fylld av glädje och drömmar

jag saknar tiden jag trodde
tiden jag trodde jag kunde något

jag saknar att känna mig levande
inte bara att genomlida vardagen

och jag saknar att falla tillbaka i en famn
när jag får en överdos av verkligheten

men i sommar
i sommar ska jag leva

jag ska hitta min rytm
ska dansa nedför tomma gator

jag ska sjunga ut min glädje
dansa bort min sorg

men vet du vad jag önskar mig
vad jag hoppas mest av allt?

att när jag vänder mig åt sidan
ska du stå där

att du tar min hand i din
och att vi dansar fram längs med gatorna

för konstigt nog
blir livet lite bättre med dig




Fri vers av desideratum
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-06 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum