Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig få förlora mig i din kropp

vi möttes på chans, två ensamma själar i en tom bar
du tittade på mig, jag tittade på dig

du frågade mig om mitt liv, jag valde att inte svara
jag frågade dig om ditt liv, du valde också tystnaden

timmar gick, vårat blod blev till alkohol
allt kändes dock så klart, när du viskade i mitt öra

hand i hand gick vi, längs tomma gator
vi sjöng och vi skrek, våra höga skratt ekade mellan husen

vi kom till din dörr, du tittade på mig
din blick tvekade, men din kropp sa ja

trevande händer längs min kropp, som otåligt vill ha mer
du tar för dig av mig, men jag kan inte låta bli att undra

jag undrar vem hon är, hon du tänker på
funderar på om du undrar vem han är, han som skulle vara min

men ibland blir allt fel, fast ändå kan det sluta ganska rätt
inatt så är jag ensam, ensam med dig

för vi är två tomma själar, som suktar efter mer
för våra tankar är någon annanstans, likaså våra hjärtan

men ikväll så ger jag upp, snälla hjälp mig
låt mig få förlora mig i din kropp, istället för mina egna tankar




Fri vers av desideratum
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-13 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum