Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej

det är okej om du lämnar mig
jag har inga planer på att hindra dig

det är lugnt om du hittat någon annan
jag hoppas hon är lika underbar som du

det är inga problem om du säger farväl
jag hade ändå räknat med det här

(det är fruktansvärt att vara utan dig
jag saknar dig så)




Fri vers av desideratum
Läst 258 gånger
Publicerad 2013-09-06 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum