Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtesorg.

Du lämnar mig alltid här, ensam står jag kvar.
Utan ett ord, reser du dig och går.
För vem bryr sig om mina tårar, vem bryr sig om min sorg?
Jag var ju den som fängslade dig.

Vore livet så mycket bättre utan mig, så gå.
Jag klarade mig innan dig, jag klarar mig utan dig.
Jag vill inte vara någons problem, jag vill inte vara din orsak till tårar.
Jag vill bara vara lycklig, med eller utan dig.




Fri vers av desideratum
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-22 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum