Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isla màs a tierra

Nürnberg eller vasaloppet
samma fascination
dårar drivna av det rena livet
utrensning eller motion.

från mun till mun
historia blir myt
Kastas vi rakt in i livet
Fullfjädrad
Dömd och lämnad
I tjära och fjädrar
Slängd åt varje glupsk gam

Tror när jag ser
Vet när jag måste ljuga

Du stängde mig ute i kylan
Gåshud av pansar
Men jag njuter i fulla drag
Min fjäderdräkt värmer precis där det behövs

Andedräkten klädd i gnistrande kristall
Fångar du orden
Slaktar svaren
Trots att jag dig aldrig mer ser
Kan jag inte stänga dig ute från mina tankar.




Fri vers av Attila
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila