Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidtabell


jag väntade
och du såg mig göra det

du sökte ett djup

på fel plats
tog du ögonblicksbilden
och sprang åt ett motsatt håll

med mörkrets hastighet stod jag kvar
likt ett tåg som väntar på sin avgång

du såg mig göra det

och jag tänkte
att det i början inte fanns något annat
än din längtan

















Fri vers av alfa VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-03-22 20:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
här talar det som känns stå skrivet mellan raderna
2011-03-30

    sårosa
som ett utdrag ur en roman. fångande.
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén