Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta.

Sitter här hos dig

som många gånger förr.

Vinden tjuter utanför ditt fönster

siluetten av träden som dansar

ser så vackert ut.



Du stökar på i köket

jag fylls av trygghet av alla ljud.

Din röst värmer mitt inre

om du bara kunde förstå.


Jag önskar jag kunde ge dig mer

än vad jag är kapabel till.

Men olikheter är ibland för olika

iallafall när det gäller oss.


Men hur kvällen än slutar

hur det än går

glöm aldrig

att jag älskar dig

du finns alltid kvar.

Längst in i mitt hjärta.




Fri vers av desideratum
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-22 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum