Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyman & Moore are fucking in heaven


Sent igår kväll kunde svaga men omisskännliga ljud av vad som verkade vara mänsklig kopulation höras inifrån de celestiala sfärerna. Dessa ackompanjerades enligt ögonvittnen av ett "svagt rosafärgat sken" och en ensam, nästan "nyfiken" elgitarrton från en mycket gul Telecaster. (TT)




Prosa av Cronopio
Läst 433 gånger
Publicerad 2011-03-22 20:07



Bookmark and Share


  nyctalope
my god, this is some good shit
2012-04-09

  Robert W
när jag bodde i sverige var text-teve i princip det enda media som jag följde regelbundet. de har en väldigt saklig och kylig presicion som tilltalar mig väldigt mycket. jag experimenterade en del med att skriva noveller på det sättet med blandat resultat. hursomhelst gillar jag den här texten, inte så mycket för innehållet, även om det är tillräckligt uppfinningsrikt för att jag vill läsa det flera gånger.. titeln är inte bra, men kanske vill jag ha en TT-titel på denna och det är därför jag tycker så.

hursomhelst, diggar jag detta. du är alltid intressant på något sätt, även om inte allt träffar mig precis där jag tilltalas A.
jag tycker det. hade jag kunnat applådera (idiotisk funktion) hade jag gjort det istället. men du får en halvt genomtänkt kommentar istället som bevis på att texten hittade sig igenom.
2011-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Hur vet du att de är i himlen?
2011-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Cronopio