Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Batman: En kort levnadsteckning


Batman föddes 1949 i den lilla byn Tashmankut i Gorakphurdistriktet i Uttar Pradesh i Indien. Han kom ut sin moders vagina med blindtarmen lindad om halsen. Det tog barnmorskan fyrtiofyra minuter att lirka upp skiten. På sin trettonde födelsedag fick han en rosa moped som gick på solsken och en påse med risgryn som smakade diesel och som gav garanterade mardrömmar om man la dem under kudden. Senare på kvällen gav han samtliga byns kvinnor klamydia. Inget vet varför.

Tre söner: Rimfrost (1977), Rövskägg (1983) och Raspe (1985). Rövskägg var låghalt och Rimfrost föddes med en tatuering av ett lila tre skilling bancofrimärke på vänster kind. Raspe talade flytande latin vid tre års ålder och brukade roa sig med att begrava strykarkatter levande.

Efter den rumänske diktatorn Ceaușescus fall 1989 låste Batman in sig i ett skjul och vägrade komma ut. På våren 1990 bröt man sig in och fann honom död. Han hade kvävt sig själv med sin slängkappa. Man styckade upp honom i lagom köttiga bitar och matade byns hundar med. Skallen använde Rövskägg (som flyttat till Mumbai och blivit universitetslektor i teoretiska samlag) som pennställ.




Prosa av Cronopio
Läst 655 gånger
Publicerad 2011-09-14 18:34



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
Fan att han dog, jag hade gärna läst mer om detta ack så gripande liv.
"teoretiska samlag", haha. Mums sa puff.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Cronopio