Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster.

Allt för länge

har jag vandrat längs kanten.

Vinglar hit

vinglar dit.

Det är alltid samma visa

om och om igen.



"Du är starkare än du tror"

Men hur vet jag

om den styrkan jag har

är tillräcklig för att rädda mig

ifrån mig själv?



Enda sedan du kom

har jag vandrat från

den farliga kanten.

Men när allt är som värst

när livets låga sakta släcks

då vandrar jag där

närmre den farliga kanten.



Kan du hjälpa mig

med det som ingen annan vågat?

Kan du hjälpa mig?

Kan du rädda mig ifrån

mig själv?



Snälla visa mig

att på ett eller annat sätt

kan jag bli räddad

från det monster jag kallar mig.




Fri vers av desideratum
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-23 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

desideratum