Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger i dået

Varför, varför &
åter igen varför.

varför såg
jag inget?

Varför gjorde
jag ingenting?

Varför förstod
jag ingenting?

Du försvann.

Jag känner skuld.
Jag känner svek.
Jag känner ensamheten.

Du försvan men
vi fann dig.

Du var inte kvar,
i livet,
i den fysiska formen,
i våran om givning.

Jag älskar dig
& du kommer alltid
ha den största platsen
i mitt hjärtas rum.

Havet är ett minne kvra.

"vatten"

Vila i fid älskade far.




Fri vers av Nytid
Läst 182 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-23 11:17



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sorglig och berörande. Bra skrivet.
2011-03-23

  filosofian
Den här berör och är sorglig..
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid