Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar i magen.

Du kom in i mitt liv

oväntad och lite för tidigt.

Jag skrattade åt dig

och antagligen du åt mig.



Åren gick

jag blev äldre och började

helt plötsligt att se.



Lång, skäggig och smal

ganska långt ifrån mina ideal.

Men mitt hjärta

vann du ganska snabbt.



Sedan den regniga vårdagen

har över tre år gått.

Men vet du vad?



Jag har fortfarande fjärilar i magen

varje gång dina läppar berör mina.

Och dina ögon är fortfarande

det vackraste jag vet.




Fri vers av desideratum
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-23 17:18



Bookmark and Share


  filosofian
Ååh vad fint. Vill också ha! Den här får mig på bra humör! :D Tack!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

desideratum