Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu gällde det annat...

En så sjuk kvinna från Dakar
bakom henne så stod doktorn klar
stetoskopet höll
när det mot ryggen föll
sa hon, sån kall läpp doktorn nu har...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-24 08:25



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
:-)
2011-03-24

  filosofian
Oj. Fin och känslosam.
2011-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt